Evy Kennes Abstract Art

17 januari 2017

More Fluo

gepost door Evy Kennes ABSTRACT ART

Werken met nieuwe kleuren geeft me het gevoel dat ik met nieuwe materialen bezig ben. Het geeft me een gevoel dat ik terug opnieuw een stijl kan toepassen. Door met grotere kleurvlakken te werken, krijgt het schilderij meer ademruimte en bewegingsruimte. Een zomers werkstuk dat in de donkerste dagen nog het zonnetje in huis kan halen.

mail mij

5 november 2016

Gold rush

gepost door Evy Kennes ABSTRACT ART

Bling, bling.Het is niet al goud dat blinkt ... of misschien toch wel? Om meer diepte en beweging te krijgen in dit overwegend koel blauw schilderwerk, brengt het goude gedeelte warmte en zachtheid teweeg. En dit zonder overdaad van luxe. Het hoeft niet altijd een contrastkleur te zijn, om dit effect teweeg te brengen. Een beetje luxe kan hier dus geen kwaad. Af en toe hou ik ook stiekem van een beetje luxe.

mail mij

21 augustus 2016

Vrouwelijk

gepost door Evy Kennes ABSTRACT ART

Even iets anders kan eens geen kwaad. Veranderen van spijs doet eten. Ik zit niet vast met mijn idee├źn, maar ik heb zin in iets anders. Het vrouwelijke komt hierin naar boven. En neen, hier heeft geen model geposeerd, maar heb ik mijn gevoel laten gaan en mij laten leiden door sensualiteit. Het heeft geen erotisch tintje, en dat hoeft ook niet. Eenvoudig vrouwelijk kan ook mooi zijn.

mail mij